LR_header_overview.jpg

Klein Marland

Kinderopvang voor baby’s en dreumesen in de buurt van Maastricht

Zoals de naam al zegt is Klein Marland bedoeld voor opvang van baby’s en dreumesen.

Klein Marland ontfermt zich dus over de allerkleinsten en het is een plek waar zij zich thuis kunnen voelen, in hun eigen gewende ritme en in alle rust die ze op deze leeftijd nog nodig hebben. We geven hun de tijd te wennen aan ons, aan een nieuwe omgeving en aan het feit dat ze een of meerdere dagen bij ons zijn, zonder papa of mama. Na verloop van tijd proberen we te sturen naar een dagritme gelijk aan dat van andere speelkameraadjes.

Binnen Klein Marland is alles aanwezig om te zorgen voor een goede start. Pedagogisch medewerkers die liefdevolle zorg leveren, een ruimte die warmte en huiselijkheid uitstraalt en veel interactie tussen leeftijdsgenootjes.

In onze slaapkamer heeft ieder kind een eigen bedje, met eventueel een eigen knuffel die herkenning geeft tijdens de slaapmomenten. De slaapkleertjes en reserve spulletjes bergen we op in een voor ieder eigen mandje.
Buiten het meenemen van eigen babyvoeding, geven wij uw kind alles wat er verder nodig is om te zorgen voor een prettige dag.

Wilt u meer weten over bijv. onze visie op hygiëne, veiligheid of vaccinatie programma? Lees dan ons pedagogisch beleidsplan. Het beleidsplan is in te zien op de werkvloer of te lezen via deze link: pedagogisch beleidsplan

 

Buitengewone kinderopvangKleinschalige kinderopvang gelegen in het Limburgse Eijsden. De lokatie Klein en Groot Marland verzorgt kinderopvang van 0 tot 4 jaar.