LR_header_nis.jpg

Inschrijving

Persoonlijk gesprek

Bij interesse in onze opvang plannen wij graag samen een persoonlijk gesprek. Ter voorbereiding hierop,  nodigen we de ouders uit om het inschrijfformulier in te vullen. Na ontvangst bekijken we onze mogelijkheden qua planning. Bij plaatsingsmogelijkheden plannen we een gesprek en ontvangt u als ouders van ons een aanbod.

Daarna, voor de aanvang van de opvang, vindt er een tweede gesprek plaats waarbij alle bijzonderheden omtrent de verzorging van uw kind wordt besproken en genoteerd in het kinddossier.

Indien de start na inschrijving nog even op zich laat wachten, nemen we ruim voor de gewenste ingangsdatum contact met u op om een afspraak in te plannen.

Een ochtend om te wennen

Eventueel kunt u gebruik maken van een zogenaamde wenochtend (09:00 – 13:00 ). Deze wenochtend wordt in overleg gepland en zijn bedoeld om uw kind reeds te laten wennen aan ons, de locatie en aan het feit dat ze bij ons verblijven, zonder papa of mama.

 

 

Buitengewone kinderopvangKleinschalige kinderopvang gelegen in het Limburgse Eijsden. De lokatie Klein en Groot Marland verzorgt kinderopvang van 0 tot 4 jaar.