LR_header_nis.jpg

Inschrijving

Persoonlijk gesprek

Bij interesse in onze opvang plannen we samen een persoonlijk gesprek. We bespreken uw wensen wat betreft opvang en bekijken onze mogelijkheden. Wanneer het definitieve inschrijfformulier wordt ingevuld en ondertekend, is inschrijfgeld verschuldigd. Na betaling van dit bedrag, ter hoogte van de opvangkosten van één maand, is de inschrijving definitief. Dit inschrijfbedrag wordt verrekend als vooruitbetaling van de eerste opvangmaand. Indien om medische redenen uiteindelijk géén gebruik wordt gemaakt van de opvang, wordt het inschrijfgeld geretourneerd.

Daarna vindt een tweede gesprek plaats waarbij alle bijzonderheden omtrent de verzorging van uw kind wordt besproken en genoteerd in het dossier. Dit laatste gesprek plannen we een maand voor aanvang van de opvang.

Indien de start na inschrijving nog even op zich laat wachten, nemen we ruim voor de gewenste ingangsdatum contact met u op om een afspraak in te plannen.

Een ochtend om te wennen

Eventueel kunt u gebruik maken van een zogenaamde wenochtend (09:00 – 13:00 ). Deze wenochtend wordt in overleg gepland en zijn bedoeld om uw kind reeds te laten wennen aan ons, de locatie en aan het feit dat ze bij ons verblijven, zonder papa of mama.

 

 

Buitengewone kinderopvangKleinschalige kinderopvang gelegen in het Limburgse Eijsden. De lokatie Klein en Groot Marland verzorgt kinderopvang van 0 tot 4 jaar.