Lucas_header.jpg

Info

Volgboekje …

Elk kind ontvangt bij inschrijving een eigen ontwikkelingsdossier in de vorm van een volgboekje. Hierin worden voorkomende ontwikkelingen bijgehouden op bijv. sociaal -en emotioneel gebied, welke twee keer per jaar en zo vaak als nodig kunnen worden besproken tijdens een oudergesprek. Dagelijkse activiteiten worden tijdens de haal -en brengmomenten geëvalueerd en vindt u ook terug in een voor elk kind persoonlijk dagboek tot 1,5 jaar.

De omgeving …

De omgeving en de ruimte waarin de kinderen verblijven nodigen uit tot ontdekken en voldoet aan de meest recente eisen en voorzieningen. Er is gekozen voor een vrolijke maar natuurlijke uitstraling om de fantasie zo veel mogelijk te prikkelen.

De buitenspeelruimte in het achtergelegen weiland is met veel zorg en veiligheid ingericht en heeft als thema het landelijk leven. Er worden schaduwplekken gecreëerd, ook voor de allerkleinsten, zodat de kinderen ook bij lekker warm weer, buiten kunnen spelen. Speelmogelijkheden zijn te vinden in natuurlijke materialen.

Buitengewone kinderopvangKleinschalige kinderopvang gelegen in het Limburgse Eijsden. De lokatie Klein en Groot Marland verzorgt kinderopvang van 0 tot 4 jaar.