LampKM_header.jpg

Tarieven

Uurtarief

We hanteren in 2024 een uurtarief van € 10,30. Minimale afname van twee dagdelen / 1 dag  per week. Het afnemen van minder uren wordt niet verrekend. Extra afname van uren is mogelijk, indien het kindaantal binnen de groep dit toelaat. Deze extra uren worden verrekend aan een hoger uurtarief.

Overeengekomen uren worden verrekend in dagdelen te weten:
– ochtenddagdeel 07:30 u – 13:00 u
– middagdagdeel 13:00 u – 18:30 u.

Een flex-contract is enkel en alleen mogelijk na overleg en wanneer de interne planning hiertoe mogelijkheden biedt. Een flex-contract houdt in dat wekelijks wordt overeengekomen welke uren de daarop volgende week worden afgenomen. Het is dan ook bedoeld voor ouders werkend met bijv. verschillende diensten in de zorg.
Deze flex-uren hebben een ander tarief daar deze vorm van afname voor ons meer planning en flexibiliteit vraagt dan vaste uren. 

Wat bieden wij?

Wij geven uw kind alles om een fijne dag te hebben, namelijk:

  • professionele begeleiding
  • verzorgingsproducten waaronder (wegwerp) luiers
  • fruit met sap, lunch met brood en melk, rauwe groente, een eitje en een tussendoortje
  • voor elk kind een eigen bedje
  • persoonlijk dagboek / volgboekje
  • laarsjes voor buiten
  • enkel babyvoeding dient u zelf mee te nemen.

Facturering

Facturering vindt 4-wekelijks plaats op basis van contractueel overeengekomen afname, twee weken voorafgaand aan de maand van opvang.
De betalingstermijn bedraagt eveneens twee weken. Indien betaling uitblijft hanteren wij de regels uit onze algemene voorwaarden.

Buitengewone kinderopvangKleinschalige kinderopvang gelegen in het Limburgse Eijsden. De lokatie Klein en Groot Marland verzorgt kinderopvang van 0 tot 4 jaar.